Gisele Bündchen este din nou însărcinată

De: Gabriela Voicu / 08.06.2012, 10:30
Gisele Bündchen este din nou însărcinată
Gisele Bündchen este însărcinată a doua oară, după ce în 2009 a născut un băiețel, din relația cu jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Top modelul brazilian Gisele Bündchen este din nou însărcinată a doua oară.

Gisele este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are un băiețel, Benjamin, născut în decembrie 2009.

Primele speculații despre noua sarcină a modelului brazilian au apărut după ce Gisele a fost fotografiată în Boston, pe 1 iunie, în timp ce purta o bluză largă care îi ascundea formele. Informația despre sarcina ei a fost ulterior confirmată de prietenii modelului.

Gisele, Tom și fiul lor (Foto: Hepta)

Benjamin este primul copil al lui Gisele, însă fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actrița Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu Tom Brady, în vârstă de 34 de ani, în februarie 2009.

În mai 2011, ea s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicația Forbes. Presa internațională afirmă că modelul brazilian a câștigat anul trecut 45 de milioane de dolari, după ce a devenit imaginea oficială a brandului Pantene, în martie 2010.