Gisele Bundchen lansează propria linie de lenjerie intimă

De: Gabriela Voicu / 11.06.2013, 13:00
Modelul Gisele Bundchen a realizat recent o ședință foto pentru propria colecție de lenjerie intimă, numită Gisele Bundchen Brazilian Intimate.

Gisele Bundchen (32 de ani) a realizat recent o ședință foto pentru propria colecție de lenjerie intimă, numită Gisele Bundchen Brazilian Intimates, care va fi lansată în curând.

Vineri, ea a postat pe Facebook și Instagram două imagini de la ședința foto – una în care poartă lenjerie roz pal, iar alta în care este imbrăcată cu un set negru.

Gisele Bundchen

Modelul de origine braziliană este cel mai bine plătit din lume și mai deține o linie de cosmetice organice, Sejaa.

În iunie 2012, Gisele Bundchen s-a situat, pentru al șaselea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de Forbes, cu venituri de 45 de milioane de dolari obținute în perioada mai 2011 – mai 2012.

Gisele Bundchen

După ce în decembrie 2012 a născut al doilea copil, o fetiță numită Vivian Lake, Gisele și-a recăpătat trupul de model în doar șase luni, cu ajutorul unui program de exerciții fizice care a inclus și mișcări de kung-fu, dar și al unei alimentații echilibrate.

Gisele Bundchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi mai au împreună un băiețel, Benjamin.