Gisele Bundchen, model și cântăreață pentru H&M (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.09.2013, 12:30
Gisele Bundchen, model și cântăreață pentru H&M (Video)
Gisele Bundchen este imaginea și vocea noii colecții H&M, supermodelul apărând în campania de promovare și în ipostaza de cântăreață.

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit supermodel din lume, ar putea fi și cântăreață dacă ar renunța la modeling, după cum demonstrează clipul de promovare al colecției de toamnă de la H&M.

Modelul în vârstă de 33 de ani a fost anunțată drept vocea și imaginea campaniei, iar muzica sa va putea fi auzită în spoturile TV și în reclamele online care vor fi lansate în curând. Melodia „All Day And All Of The Night”, a formației Kinks, a fost înregistrată într-un studio muzical auster, astfel ca atenția se îndreaptă către modelul brazilian.

Momentan, pe piață a fost lansat un clip care arată fragmente din ceea ce urmează să fie lansat. Giselle apare cu părul desfăcut, îmbrăcată simplu, râzând și glumind cu producătorii.

Campania va fi lansată pe 12 septembrie, iar cântecul „All Day And All Of The Night” va fi disponibil și pe hm.com. Câștigurile vor fi donate organizației UNICEF. Azi, în magazinele din România, va fi lansată, în ediție limitată, colecția Paris Show, creată special pentru a fi prezentată la Săptămâna Modei din Paris. Piesele vor fi disponibile în Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni și Unirea Shopping Center.