Giulestenii acuza ca totul a fost premeditat

De: Mirel Mircea / 21.03.2008, 11:20
Giulestenii acuza ca totul a fost premeditat
Rapidistii afirma ca decizia arbitrului de a opri meciul a fost una premeditata, deoarece nu existau motive suficiente pentru a face acest lucru

Oficialii rapidisti afirma ca decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a opri meciul a fost una premeditata, deoarece nu existau motive suficiente pentru oprirea meciului.

"Arbitrul nu a procedat regulamentar. N-a fluierat finalul jocului dupa ce a fost lovit. Deaconu a gresit, poate a fost ceva premeditat sau poate ca au fost stelisti care au aruncat intentionat. Nu cred ca rapidistii puteau arunca la 1-0, cand conduceam si dominam. Conform regulamentului, trebuia sa acorde trei minute organizatorilor pentru a restabili ordinea. In tur, in Ghencea, Bozovici a fost lovit cu un surub, care apoi a disparut, de ce nu a oprit atunci domnul Deaconu meciul? Din cate am inteles, avem persoanele care a aruncat. Poate a fost premeditat impotriva Rapidului. Daca victoria va fi atribuita Stelei, vom contesta, vom merge oriunde cu imaginile pe care le avem", a declarat George Copos.

In aceeasi nota cu patronul rapidist a fost si directorul general, Constantin Zotta, acesta spunand pe langa faptul ca Deaconu nu trebuia sa opreasca meciul, cei care au aruncat cu obiecte in teren erau suporteri stelisti.

"Totul a fost premeditat. Avem imagini si o sa identificam persoana care a aruncat de la tribuna a doua. Pentru ca acolo se pare ca acolo s-au infiltrat niste persoane. Totul a fost premeditat. Au fost suporteri infiltrati ai echipei Steaua care au aruncat cu obiecte in teren. Nu exista niciun motiv ca suporterii nostri sa arunce ceva, deoarece noi conduceam cu 1-0 si nici greseli mari de arbitraj nu fusesera", a spus Zotta.