Giulestenii joaca azi cu Besiktas

Apropo.ro / 02.08.2002, 09:22
Giulestenii joaca azi cu Besiktas
Rapid Bucuresti a sosit ieri la Istanbul si va sustine astazi, de la ora 18:00, un meci amical cu Besiktas, formatie antrenata de tehnicianul român Mircea Lucescu. Din delegatia oficiala, condusa de vicepresedintele Razvan Lucescu, fac parte 17 jucatori: Dolha, Curca (portari), Buta, Iencsi,

Rapid Bucuresti a sosit ieri la Istanbul si va sustine astazi, de la ora 18:00, un meci amical cu Besiktas, formatie antrenata de tehnicianul român Mircea Lucescu.

Din delegatia oficiala, condusa de vicepresedintele Razvan Lucescu, fac parte 17 jucatori: Dolha, Curca (portari), Buta, Iencsi, Maftei, Grigore, Perja, Rat, Voicu, Maldarasanu, Ilyes, Schumacher, Soava, Sabau, Niculae, Florin Bratu, Robert Nita.

Lucescu junior a recunoscut ca „tin atît cu Rapid, cît si cu tata, asa ca as prefera un rezultat de egalitate”. La rîndul sau, Ioan Ovidiu Sabau a declarat: „Este un meci sentimental deoarece evoluam împotriva unui om cu care am lucrat atîtia ani”. Mijlocasul în vîrsta de 34 de ani va semna la întoarcerea de la Istanbul un contract pe un sezon cu gruparea giulesteana. Adrian Iencsi a precizat ca situatia lui s-a clarificat si ca va ramîne în continuare la echipa lui George Copos. „Meciul cu Besiktas ne va arata ce potential avem. Va promit ca Pancu va avea parte de un marcaj foarte strîns”, a mai spus fundasul rapidist.

Rednic vrea un nigerian

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, va sosi abia astazi la Istanbul, împreuna cu mijlocasul belgian Manuel Godfroid. Rednic a spus ca si-a amînat plecarea spre Turcia deoarece a discutat cu un impresar transferul la gruparea giulesteana al atacantului nigerian M’Banaboucha, de la formatia Saint Trond.

Ajutor de la Lucescu

Potrivit numarului de ieri al cotidianului „Fanatik”, Besiktas ar urma sa-l împrumute Rapidului, pentru un sezon, pe atacantul Ali Cansun. El are 20 de ani si a fost promovat în aceasta vara la echipa mare de catre Mircea Lucescu. Cansun a marcat cîte un gol în meciurile amicale cu Neuchatel Xamax si AEK Atena, dar, cum „Il Luce” mai are 5 „vîrfuri” în lot, ar vrea sa-l împrumute la o formatie unde sa joace constant.

S-au purtat discutii cu cîteva cluburi din Turcia, însa varianta Rapid, propusa de George Copos, este cea mai plauzibila. „Sîntem interesati de Cansun”, a marturisit un conducator giulestean, tratativele urmînd sa se finalizeze dupa meciul de diseara.

Sursa: www.prosport.ro