Giulia Anghelescu, despre iubire, brăţări şi ProFM

De: Mioara Tronaru / 16.08.2011, 12:02
Giulia Anghelescu, despre iubire, brăţări şi ProFM
Giulia Anghelescu, pe care o iubim cu toţii încă de pe vremea când făcea parte din trupa Candy, este o fericită. Este DJ la ProFM, este în topurile muzicale cu proiectul DJ Project & Giulia, este din nou cu Vlad Huidu şi vrea să intre în afaceri cu prietena ei cea mai bună, Bianca Ioniţă.

giulia e dj la profm– Giulia, de ce ai venit la ProFM?
Am simţit nevoia de o schimbare şi, deşi despărţirea de foştii mei colegi a fost destul de grea, sunt sigură că la ProFM mă voi simţi extraordinar de bine. Deja mă simt ca făcând parte din familie şi asta datorită noilor mei colegi cărora le mulţumesc.

– Cum vezi tu radioul în România zilelor noastre? Şi care ar fi, după părerea ta, „ceva-ul” ala care diferenţiază un radio de altul?
Având în vedere că muzica este aproape aceeaşi, la radiourile comerciale cred că o diferenţă o fac DJ-ii.

– Tu ce muzică asculţi?
Îmi place muzica în general şi ascult aproape orice. E adevărat că am foarte mulţi artişti dragi mie, de la Norah Jones la INXS.

– Ce proiecte noi ai cu DJ Project?
Proiectul Dj Project & Giulia merge mai departe, în ciuda speculaţiilor din ultima vreme, însă nu am început lucrul la o nouă piesă pentru că „Mi-e dor de noi” stă în fruntea clasamentelor foarte bine.

– Cu dragostea cum stai? Te-ai împăcat cu Vlad, fratele lui Şerban Huidu?
Suntem foarte fericiţi şi asta e tot ce contează momentan. Discreţia ne caracterizează pe amândoi, aşa că mai multe detalii nu pot da. Consider că în momentul acesta sunt împlinită atât pe plan personal cât şi profesional.

– Eşti nedespărţită de prietena ta, Bianca Ioniţă. Ce vă place să faceţi voi, aşa ca fetele?

Brăţări! Este adevărat că ne petrecem mult timp împreună tocmai de asta am pus bazele unei afaceri care merge extraordinar de bine. În curând puteţi găsi brăţările noastre şi pe www.bibubracelets.ro.

– Giulia, care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

Până la 26 de ani am realizat enorm de multe lucruri, însă nu ma voi opri aici. Încă mai am multe vise de îndeplinit.
Nicoleta Nicolae