Giulia Anghelescu este insarcinata cu viitorul sot, Vlad Huidu (Video)

Apropo.ro / 10.10.2011, 13:00
Giulia Anghelescu este insarcinata cu viitorul sot, Vlad Huidu (Video)
Cantareata Giulia Anghelescu este insarcinata cu primul ei copil, iar nunta cu Vlad Huidu ar putea avea loc in acest an.

Dupa patru ani de relatie, Giulia Anglelescu si Vlad Huidu s-au hotarat sa se casatoreasca, usor grabiti din pricina sarcinii cantaretei.

Surse apropiate artistei sustin ca aceasta este in culmea fericirii de o saptamana incoace. Medicul ginecolog i-a confirmat vestea ca este insarcinata, insa, din superstitie, Giulia nu a dorit sa vorbeasca despre asta imediat dupa intalnirea cu medicul.

Giulia a acceptat invitatia lui Catalin Maruta de a merge in platoul emisiunii „Happy Hour” si de a confirma ca este insarcinata.


Giulia: Da, sunt insarcinata! pe happyhour.protv.ro

„A fost o veste pe care oarecum o astepta. Atunci cand doctorul i-a spus ca este gravida, nu a stiut cum sa iasa mai repede din cabinet si sa-l sune pe Vlad si apoi sa-si anunte si familia. Toata lumea a fost foarte bucuroasa la aflarea vestii”, spun surse apropiate cuplului.

Giulia si Vlad

Giulia si Vlad au mai fost la un pas de casatorie, in 2010, insa nunta a fost anulata

Si cum viitorul copil ar trebui sa ii gaseasca sot si sotie, Vlad si Giulia au inceput sa se gandeasca mai serios la casatorie.

„Daca ar fi dupa Giulia, ea si-ar dori o nunta doar cu familia si prietenii apropiati, insa se gandeste ca, fiind o persoana publica, va trebui sa faca o nunta mare. Oricum, vor sa faca cununia civila inainte de nasterea bebelusului. Giulia glumeste cu prietenii si spune ca ea va da nastere unor sexteti”, au mai adaugat sursele.

Giulia a fost ceruta de sotie de Vlad, la Paris, iar aceasta a acceptat cu mare bucurie. S-au logodit in secret, in 2011, iar artista poarta pe deget inelul primit de la viitorul ei sot.