Giulia Anghelescu: „Iert destul de repede, dar nu pot sa uit”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 26.09.2011, 13:42
Giulia Anghelescu:
Giulia Anghelescu a oferit un interviu, in exclusivitate site-ului Showbiz.ro, in care vorbeste despre cariera si despre viata personala.

Showbiz: Giulia, castigi mai bine din muzica sau din radio?

Giulia Anghelescu: Din muzica, evident, dar nu voi renunta la radio. Chiar daca am un program foarte incarcat, imi place enorm ceea ce fac.

Showbiz: Cum te impaci cu baietii de la DJ Project? V-ati certat vreodata? Exista un razboi al ideilor intre voi?

Giulia Anghelescu: Ma inteleg foarte bine cu baietii, insa avem destul de des opinii diferite. Suntem doi artisti puternici si prin aceasta colaborare avem foarte mult de castigat. Discutiile dintre noi sunt intotdeauna constructive, impreuna incercam sa facem multe lucruri frumoase pentru fanii nostri.

Julia

Giulia poate fi ascultata la ProFm de la 13.00 la 16.00, de luni pina vineri.

Showbiz: Care dintre piesele voastre crezi ca are sanse sa patrunda si in topurile de afara?

Giulia Anghelescu: „Din fericire”, „Nu”, „Regrete” si „Mi-e dor de noi” sunt ascultate si in afara tarii, desi sunt in limba romana.

Showbiz: Intr-o vreme, tu si Vlad faceati planuri de nunta? Ce s-a intamplat? Te sperie casatoria?

Giulia Anghelescu: Pe niciunul dintre noi nu ne sperie casatoria, dar toate vin la timpul lor. Deocamdata suntem foarte fericiti asa si asta e tot ce conteaza. Acel moment va fi unul cu adevarat magic pentru noi. Nu mi-am imaginat niciodata o nunta cu o mie de invitati, imi doresc doar sa am aproape persoanele cu adevarat dragi mie.

Showbiz: Daca ai afla ca in viata iubitului tau mai exista o femeie, ai putea sa treci peste asta?

Giulia Anghelescu:

Cred in a doua sansa, insa depinde foarte tare de cat de grave au fost faptele. Iert destul de repede, dar nu pot sa uit.

Citeste interviul integral cu Giulia, pe Showbiz.ro!