Giulia Anghelescu nu lasă scena, deși mai are puțin până va naște

Apropo.ro / 24.03.2012, 17:00
Giulia Anghelescu, însărcinată în luna a opta, nu ascultă sfaturile medicilor de a se odihni, preferând să lanseze piese pentru fanii săi.

Giulia Anghelescu mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul său copil, o fetiță.

Nașterea este programată pentru luna aprilie 2012, dar dacă nu respectă sfaturile medicilor care i-au spus să se odihnească mai mult, artista ar putea naște și mai devreme de termenul stabilit.

Giulia

Giulia va naște în aprilie 2012

Giulia declară că nu poate sta departe de scenă, motiv pentru care are programată lansarea celei mai noi piese „Vorbe goale. Vedeta mai spune că nu va sta acasă prea mult nici după naștere, fiind o fire extrem de activă.

Solista este nerăbdătoare să-și aducă fetița pe lume și deja s-a apucat de amenajarea camerei micuței: „Fetița este foarte agitată, dă mult din picioare. Ar trebui să nasc la mijlocul lunii aprilie, dar acum depinde de ea, cred că o să vină mai devreme”, a declarat Giulia.

Solista va naște la o clinică privată din Capitală, moft pentru care va scoate din buzunar în jur de 3.000 de euro. Vlad Huidu, tatăl fetiței și viitorul soț, va fi alături de fericita mămică.