Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au devenit părinții unei fetițe

Apropo.ro / 09.04.2012, 09:40
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au devenit părinții unei fetițe
Cântăreața Giulia Anghelescu a devenit mama unei fetițe care a primit din partea medicilor nota 10. Artista a născut în dimineața zilei de sâmbătă.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au devenit pentru prima dată părinți. Artista a fost transportată la Spitalul Polizu din București, unde a născut fetița prin operația de cezariană, sâmbătă dimineața. Vlad Huidu i-a fost alături în tot acest timp.

Fiica Giuliei Anghelescu a avut la naștere 3,200 kilograme. Micuța se va numi Antonia Sabina. „Sunt o mămică fericită. Pe pitică o cheamă Antonia Sabrina”, a declarat Giulia.

Artista în vârstă de 27 de ani se declară cea mai fericită mămică din lume: „Am așteptat acest moment cu sufletul la gură. Sentimentul pe care l-am trăit când am ținut-o în brațe pentru prima dată pe pitica este de neprețuit! Sunt cea mai fericită mămică!”.

După naștere, Giulia va sta acasă cu Antonia Sabina o perioadă, apoi va reveni la Pro FM, pe postul de DJ. Giulia se va ocupa apoi și de lansarea versiunii în limba engleză a piesei „Vorbe Goale”.