Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit religios (Poze & Video)

Apropo.ro / 09.07.2012, 16:00
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au oficializat relația la biserică, și au botezat-o și pe fiica lor, Antonia Sabina.

Weekendul ce a trecut a fost unul plin în evenimente. Giulia Anghelescu și Elena Gheorghe s-au căsătorit și și-au botezat copii.

Giulia si Vlad

Giulia Anghelescu s-a cununat religios cu Vlad Huidu, la Biserica Sf. Elefterie din București. Ei și-au botezat și fiica, pe Antonia Sabina, la aceeași biserică.


Vezi imagini de la nunta Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu FOTO&VIDEO pe www.acasatv.ro

„Am ales să facem 2 în 1, și nuntă, și botez, pentru că venirea copilului pe lume a fost neașteptată. Am zis că dacă facem botezul, să facem și nunta. Sunt emoționat, normal, este o zi importantă. Îmi doresc multă sănătate pentru familia mea. Luna de miere încă n-am stabilit-o, dar așteptăm să mai crească fetița și probabil vom pleca în septembrie pe undeva. Pe Giulia n-am văzut-o îmbrăcată în rochie de mireasă, nu sunt superstițios, dar așa e tradiția”, a declarat tăticul Vlad Huidu.

Nasii Antoniei Sabina

Giulia Anghelescu a fost o mireasă de poveste, cu un voal lung de 5 metri, care a fost purtat de domnișoarele de onoare. Artista a fost condusă spre altar de tatăl ei.

După ceremonia religioasă a avut loc botezul Antoniei Sabina, care a fost extrem de cuminte pe toată perioada slujbei.

Giulia si tatal ei

„Nașii sunt niște prieteni foarte buni de-ai noștri, din Austria. Micuța n-a plâns absolut deloc, nici când a fost băgată în cristelniță, chiar a fost liniștită”, a spus Giulia.

La iesirea din biserică, Giulia și Vlad au eliberat 12 porumbei albi, după care au plecat spre restaurantul din Otopeni, locul unde a avut loc petrecerea de nuntă.