Giulia Anghelescu si Vlad Huidu vor avea o fetita

Apropo.ro / 19.12.2011, 14:30
Giulia Anghelescu a aflat ca va naste o fetita. Micuta va fi botezata dupa numele mamei lui Vlad: Sabina. Vezi poze cu Giulia insarcinata!

Cantareata Giulia Anghelescu este extrem de bucuroasa ca va aduce pe lume o fetita, desi se gandeau, cand a aflat ca este insarcinata, ca ar putea fi baiat, spre bucuria lui Vlad.

Ambii parinti o iubesc acum pe Sabina, micuta care le face deja viata mai frumoasa. Giulia este insarcinata in cinci luni, iar in aceasta perioada s-a ingrasat un kilogram.

Giulia Anghelescu

Giulia, insarcinata in cinci luni

„O sa facem toate pregatirile dinainte, dar nu am apucat pana acum. In privinta numelui, stim sigur ca unul dintre ele va fi Sabina. In primul rand, este numele mamei lui Vlad, si, in al doilea rand, ne place noua foarte mult. Ne-am gandit si la bone. Cred ca in prima faza o sa ne ajute mama, desi si ea munceste foarte mult. Probabil ca va fi nevoie sa isi ia concediu vreo doua saptamani dupa ce voi naste”, a spus solista pentru revista Story.

„Abia asteptam sa fim parinti! Eu si Vlad suntem foarte bucurosi. Cred, totusi, ca este mai nerabdator decat mine. In fiecare seara sta cu mainile pe burtica mea si se simte nedreptatit pentru faptul ca nu o simte pe fetita. Oricum, si asta mica parca simte ca el pune mana si nu mai misca deloc”, a mai declarat artista.

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu in concert

Anul acesta, Giulia va avea parte de cele mai frumoase sarbatori pentru ca se va afla in sanul familiei, asa cum nu prea s-a intamplat demult, din pricina concertelor.

Giulia inca nu s-a hotarat cat va sta cu Sabina acasa, dupa nastere, dar spera sa revina foarte repede la jobul ei de la radio, la PRO FM, unde ea are o emisiune zilnica.