Giulia Anghelescu: „Vlad a schimbat primul scutec al fetiței” (Video)

Apropo.ro / 11.04.2012, 14:40
Giulia Anghelescu:
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și-au luat în serios rolul de părinți, chiar din maternitate, înainte de externare.

Giulia Anghelescu s-a externat din maternitatea Polizu din București, împreună cu fiica sa. Cele două au fost însoțite tot timpul de proaspătul tată, Vlad Huidu (fratele realizatorului TV Șerban Huidu).

Giulia și Vlad sunt extrem de fericiți de noua experiență și așteaptă să vadă cum va decurge viața în trei. Nu vor apela la serviciile unei bone, așa cum obișnuiesc saă o facă majoritatea vedetelor de pe plaiurile mioritice. Bunicii le vor fi aproape, dacă vor avea nevoie de ajutor.

Prima băiță a micuței a avut loc în spital, iar medicii i-au felicitat pentru îndemânarea lor.


Giulia s-a externat pe happyhour.protv.ro

Vlad a fost primul care i-a schimbat scutecul fetiței lor, Antonia Sabina, și s-a descurcat ca la carte.

„Vlad Huidu a schimbat primul scutec al fetiței lui. Am îmbăiat-o deja în maternitate și personalul medical ne-a spus că ne descurcăm de nota 10. Bineînțeles că o să mă trezec noaptea, de câte ori va fi nevoie” , a declarat Vlad.

Giulia, 27 de ani, este convinsă că va fi o mamă pricepută în creșterea copilei lor. Din spusele mamei, micuța îi seamănă foarte mult tatălui ei, este o fată frumoasă și un copil cuminte.

Pe toată perioada sarcinii, Giulia s-a îngrășat 14 kilograme, dar până la vară și-a propus să revină la greutatea cu care era obișnuită.

„O să îmi fie ușor să slăbesc. Voi fi atât de ocupată cu pitica încât o să trebuiască să fac și exerciții. Pentru sănătatea fetiței, mă voi apuca de un regim de viață sănătos, ce va include o alimentație sănătoasă”, a spus Giulia.