Giulia, excursie cadou de la soţul ei

De: Nicoleta Nicolae / 11.11.2015, 11:51

Giulia, excursie cadou de la soţul ei
Surpriză de proporţii pentru Giulia Anghelescu – artista a fost răsfăţată la maximum de soţul ei, cu ocazia aniversării sale!.


Artista a fost surprinsă de soţul ei, Vlad Huidu cu o excursie cadou în capitala Austriei, Viena, timp de aproape o săptămână. Giulia se declară foarte fericită că şi-a putut sărbători cei 31 de ani alături de soţul ei, fiica ei Antonia, alături în acel moment fiindu-le atât naşii, cât şi câţiva prieteni apropiaţi.

În Viena, Giulia a preferat să se plimbe foarte mult pe jos şi s-a distrat călcând pragul creativelor magazine de jucării împreună cu fiica ei de trei ani şi şapte luni, Antonia. Întreg itinerariul a fost gândit astfel încât să fie pe gustul micuţei Antonia, astfel că Giulia s-a asigurat că din program nu au lipsit vizita la grădina zoologică din Viena şi opriri în cele mai haioase parcuri pentru copii din oraş.

Chiar în seara zilei de naştere, Giulia s-a bucurat de o cină mare, organizată de gaşca ei. Punctul culminant al serii a fost momentul când fiica ei, Antonia i-a cântat la mulţi ani, acesta fiind şi cel mai important cadou pe care l-a primit. „Cadouri mai urmează să primesc, însă am fost foarte fericită de cum mi-am sărbătorit ziua – în familie, avându-le cu mine pe cele mai importante persoane din viaţa mea“, declară Giulia.