Giulia extrem de senzuală în noul clip

Apropo.ro / 30.10.2013, 11:51
Giulia extrem de senzuală în noul clip
Senzualitate, pasiune şi dans aşa ar putea fi descris în numai câteva cuvinte noul videoclip al Giuliei, realizat pentru piesa ”My life”.

„> este o piesă reprezentativă pentru cariera mea muzicală. Simşeam nevoia să ma reinventez ca artist, să îmbrăţisez noi provocări, iar aceste lucruri s-au întâmplat alături de gaşca HaHaHa Production. Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezintă tipologii cu care orice femeie se întâlneşte de-a lungul vieţii. Cât despre coregrafie, pot spune că am exersat enorm pentru că mi-am dorit să iasă perfect!”, declară Giulia.

“My life”este o piesă de dragoste emoţionantă şi optimistă deopotrivă, iar videoclipul – o coproductţe HaHaHa Production şi Cat Music, în regia lui Iulian Moga – o pune pe Giulia faţă în fatţă cu o veche pasiune: dansul. Povestea clipului o aduce în prim-plan pe artistă, în intimitatea dormitorului,”vânată”de nenumăraţi admiratori, unul mai determinat ca celălalt. Punctul culminant constă într-un moment de dans contemporan ieşit din tipare.