Giulia, mamă de băiat

Apropo.ro / 02.02.2015, 15:33
Giulia, mamă de băiat
Însărcinată în al doilea trimestru de sarcină, Giulia Anghelescu Huidu este în al nouălea cer. Mama unei fetiţe de aproape trei ani, artista urmează să aducă pe lume un băieţel.
Chiar dacă au vrut să ţină secret sexul celui de-al doilea bebeluş al lor, Giulia şi Vlad Huidu nu au reuşit. Potrivit Wowbiz.ro, cântăreaţa va fi mamă de băiat!
 
Foto: Facebook
 
“Giulia şi Vlad sunt fericiţi din cale-afară şi se pare că vor avea un băieţel. Ei mai au o fetiţă şi şi-au dorit ca cel de-al doilea copil să fie băiat. Ei vor să ţină secret sexul bebeluşului, aşa că ştiu doar câteva persoane apropiate lor. Nici măcar rudele nu ştiu sexul copilului. Bebeluşul e agitat, da mereu din picioare, o mai doare burtica din când în când, nu e o sarcină uşoară. Ea îl alinta „băieţoi””, susţin surse apropiate celor doi soţi.
 
 
Giulia nu a avut până acum o sarcină uşoară. La început a avut greţuri şi i-a fost rău, iar după  a cincea lună de sarcină bebeluşul a început să fie din ce în ce mai activ şi să dea din picioare. Cântăreaţa va naşte prin cezariană, la un spital de stat.