Giulia Nahmany a ajuns în topurile americane cu coloana sonoră a filmului său, “Love by Design”

Apropo.ro / 04.10.2014, 09:00
Giulia Nahmany a ajuns în topurile americane cu coloana sonoră a filmului său, “Love by Design”
La nici o lună până la lansarea în România a filmului „Love by Design”, în care deţine rolul principal, alături de celebra Jane Seymour (Dr. Quinn), Giulia Nahmany marchează încă o reuşită pe piaţa muzicală internaţională.
Noua ei piesă, „Girl To Change Your World”, coloana sonoră a filmului sau, se află deja în topurile americane. Melodia, pe care a înregistrat-o în Los Angeles alături de renumitul producător Tom Weir, deţinătorul premiului Grammy, este deja numărul 1 în trei clasamente de peste ocean şi figurează în alte 15 topuri americane. 
 
Artista din România reuşeşte să împartă clasamentele cu nume celebre precum Michael Jackson, Justin Timberlake, Maroon 5, One Republic, John Mayer, Katy Perry, Coldplay sau Pharrell Williams. 
 
Mai exact, piesa „Girl To Change Your World” a ajuns pe următoarele poziţii:
 
#1* AC40 Indie Chart/NMW!
 
#1* AC40 Eastern Regional Chart/NMW! 
 
#1* Rickett’s Record Pool Chart!
 
#8* AC40 Main Chart/NMW!
 
#9* Hot100 Chart/NMW!
 
#45* AC Mediabase Chart! 
 
#3* Mainstream Chart/IMN!
 
#14* FMQB Top200 Chart!
 
#18* Top40/National Radio Hits!
 
#45* America’s AC Music Chart!
 
#45* All Access Mediabase Chart!
 
#2* Top40 Indie Chart/NMW!
 
#12* AC40/National Radio Hits!
 
#17* Top40 Main Chart/NMW!
 
„Girl To Change Your World” este coloana sonoră a filmului „Love By Design”, în care Giulia Nahmany interpretează rolul principal. Co-productia americano-română a fost filmată în Bucureşti, New York şi în localităţi din Transilvania precum Sighişoara, Saschiz şi Biertan.
 
Giulia joacă rolul lui Danielle Luca, o tânără a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire, ajungând ulterior o femeie puternică, celebră şi apreciată în domeniul modei. 
 
Din distribuţie fac parte şi Jane Seymour, actriţa binecunoscută pentru rolul său din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnată de Michael Damian, cel care a jucat în renumitul “Tânăr şi neliniştit”.
 
Filmul pune în valoare România la nivel internaţional prin locurile superbe în care a fost turnat şi va fi lansat în cinematografele din România pe 31 octombrie.