Giulia Nahmany i-a dat gata pe americani

De: Nicoleta Nicolae / 13.08.2013, 07:00
Giulia Nahmany i-a dat gata pe americani
Artista le-a prezentat americanilor noile sale colecţii de bijuterii cu Swarovski pe care le-a pus în evidenţă printr-o şedinţă foto la Vulcanii Noroioşi

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3654:”

Giulia Nahmany a făcut primul pas spre afirmarea în America participând la celebrul târg de modă JA New Work Summer Show, ce a avut loc la Javits Convention Center în New York. Cu această ocazie, vedeta din România le-a prezentat americanilor şi invitaţilor sosiţi din întreaga lume noile ei colecţii de bijuterii cu Swarovski pe care le-a pus în evidenţă printr-o şedinţă foto specială. Giulia a realizat pictorialul la Vulcanii Noroioşi din judeţul Buzău. Fotografiile spectaculoase le-a atras imediat atenţia celor prezenţi la eveniment care s-au arătat interesaţi atât de colecţia ei, cât şi de România ca destinaţie turistică, fiind fascinaţi de ce au văzut în ipostazele expuse.

„Vulcanii Noroioşi din România reprezintă un fenomen foarte rar în Europa şi pot atrage foarte mulţi turişti în România. Am simţit potenţialul din reacţiile celor care au văzut fotografiile cu noile mele colecţii. Mi-au pus o mulţime de întrebări despre România, despre ce merită să fie vizitat şi m-au întrebat de ce nu facem mai mult pentru promovarea ţării noastre. Unii au fost atât de fascinaţi de terenul cu cratere din fotografii încât m-au întrebat, în glumă, dacă nu cumva am fost pe lună pentru a face pictorialul”, declară Giulia Nahmany.

„;}}