Giulia Nahmany lansează coloana sonoră a filmului „Love by design”

Apropo.ro / 28.09.2014, 07:00
Giulia Nahmany lansează coloana sonoră a filmului
"Love by design" este cu siguranţă cel mai abitios şi cel mai complex proiect al Giuliei Nahmany de până acum. Coproducţia româno-americană, ce urmează să aibă premiera pe marile ecrane în data de 31 octombrie, promovează România în întreaga lume.
Pentru coloana oficială a filmului, interpretata de Giulia Nahmany a fost aleasă piesă cu un titlu sugestiv, „Girl to change the world”. Videoclipul ne dezvăluie câteva cadre din viitorul film ce se anunţă a fi un succes pentru industria cinematografică românescă pe plan internaţional. Piesa înregistrată  într-un studio consacrat din Los Angeles, Studio City Sound, a fost realizată de Tom Weir, câştigător al unui premiu Grammy.
 
Extrem de încrezătoare în noul proiect Giulia Nahmany mărturiseşte: „Pe coloana sonoră a fimului Love by Design aveam nevoie de o piesă care să ilustreze foarte bine povestea personajului meu, Danielle Luca, o tânără ambiţoasă care luptă să se împlinească profesional! Conceptul piesei a fost construit în jurul filmului, de la titlu “Girl to change the world”,  până la mesaj şi instrumental!”.
 
Foto: PR
 
Piesa a fost aleasă împreună cu producătorul Tom Weir şi  a fost înregistrată în studioul său din Los Angeles în luna februarie a acestui an. Mesajul extrem de pozitiv al piesei ne introduce în tema filmului, o comedie-romantică, extrem de savuroasă.  Considerat unul dintre cei mai buni producători din lume, Weir a lucrat în studioul său cu nume sonore din industria muzicală internaţională: Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette.  
 
Comedia romantică „Love by Design” o are în prim-plan pe Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany, a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.
 
Love by Design” îl are ca regizor pe Michael Damian, cunoscut publicului român pentru rolul din serialul „Tânăr şi neliniştit”. Scenariul este semnat de Michael Damian, împreună cu Alexandru Adrian Marinică.
Imaginea este semnată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia îi aparţine lui Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin, producători fiind Viorel Sergovici , Ştefan Hillerin şi Janeen Damian.