Giulia Nahmany şi-a împlinit un vis

De: Nicoleta Nicolae / 14.02.2014, 06:00
Giulia Nahmany şi-a împlinit un vis
Artista a reinterpretat parfumul interzis în perioada Renaşterii şi a fost fotografiată de echipa fostei iubite a lui Leonardo di Caprio

Giulia Nahmany a călătorit mii de kilometri pentru a produce noul parfum, GLAM LOVE, pe care l- a lansat în prag de Valentines Day. A durat un an de zile până ca visul ei să să se îndeplinească, un an în care, în paralel cu filmările producţiei hollywoodiene “Love by Design”, în care deţine rolul principal, a făcut naveta Bucureşti-Nisa, Bucureşti-Tel Aviv pentru a lucra cu cei mai buni specialişti din industria parfumului.

Giulia Nahmany a conceput acest parfum ca o un mix surprinzător al celor două arome preferate, de tuberoză şi iasomie, pe care îl preferau împărătese şi regine cu jumătate de secol în urmă. Tuberoza, spre exemplu, este renumită pentru efectele ei afrodisiace, tinerele din Italia secolului al XVII-lea fiindu-le, de exemplu, interzis să se plimbe printre tuberoze noaptea deoarece mireasma lor ar putea avea efect afrodisiac şi ar putea cădea astfel „pradă” tinerilor. Pentru şedinţa foto a campaniei, Giulia Nahmany a colaborat cu echipa de specialişti care a lucrat în trecut şi cu celebrul model Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo diCaprio. 

“Ador aroma de tuberoză şi am decis să construiesc întreg buchetul noului parfum pe baza acesteia. GLAM LOVE este o adevărată esenţă lirică, aroma florală, densă şi rafinată oferindu-i o aură specială, plină de senzualitate”, declară vedeta.