Giulia, schimbare radicală. Este mult mai provocatoare. Vezi în ce ipostaze a pozat!

De: Cătălina Matei / 20.10.2016, 10:46
Giulia, schimbare radicală. Este mult mai provocatoare. Vezi în ce ipostaze a pozat!
Giulia este din ce în ce mai sexy şi provocatoare.

Giulia a fost transformata in Pink, una dintre artistele ei preferate, de catre echipa hairstylistului Adrian Perjovschi 

Giulia a cucerit litoralul! Este mamă a doi copii, dar arată ca o puştoaică!

“Imi place sa ma joc cu imaginea mea, mi-am schimbat look-ul de nenumarate ori pana acum. Pink este una dintre artistele mele preferate, asa ca am fost mai mult decat incantata sa intru in pielea ei pentru acest proiect. Intotdeauna m-au inspirat muzica ei si show-urile absolut spectaculoase. Am avut alaturi o echipa fantastica cu care am lucrat foarte bine si asta se vede in pozele pe care le-am facut dupa transformare”, a declarant cu entuziasm Giulia.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi o considera pe Giulia o artista foarte cool care se apropie ca atitudine si imagine cu Pink.“Chiar daca parul este foarte scurt, el poate fi coafat in mai multe feluri decat credem. Poti schimba imaginea cuiva din mici detalii, iar parul scurt este foarte versatil si ofertant pentru transformari. Giulia are o tunsoare foarte cool, iar stilul ei se apropie cu cel al lui Pink. Conteaza foarte mult atitudinea, iar ea reuseste sa o poarte foarte bine”.