Giulia şi-a împărţit luna de miere! După Santorini, pleacă la New York!

Apropo.ro / 21.11.2012, 15:44
Giulia şi-a împărţit luna de miere! După Santorini, pleacă  la New York!
Micuţa Antonia Sabina, o ţine mai mult acasă pe Giulia Anghelescu, dar cu toate acestea artista se declară absolut încântată de rolul de mămică şi spune că i se potriveşte de minune.

Giulia si fetita ei

Pentru a nu sta foarte mult timp departe de pitică, Giulia şi-a împărţit luna de miere astfel: ea şi Vlad au fost plecaţi în septembrie în luna de miere în Santorini şi urmează ca la începutul anului viitor, în ianuarie, să plece o săptămână la New York. Dacă în Santorini s-au bucurat de multă linişte, relaxare şi ceva soare, în New York proaspeţii părinţi vor gusta din stilul de viaţă şi agitaţia urbană tipică americanilor. Giulia şi Vlad se vor afla pentru prima dată în New York şi deja şi-au stabilit câteva obiective turistice pe care vor să le viziteze, iar în tot acest timp Antonia Sabina va sta în grija bunicilor.

Giulia si Vlad Huidu

„Imi va fi greu să o lăsăm pe Antonia în ţară, dar drumul este lung şi obositor şi nu o putem lua cu noi, aşa că ne-am pregătit cu răbdare şi vom discuta în fiecare seară cu bunicile aşa cum facem mereu când sunt plecată de acasă. Cât timp am fost în Santorini, o mai rugam pe mama mea să vorbim pe Skype şi astfel o puteam şi vedea pe pitică!” a declarat Giulia.

Giulia

In prezent, Giulia, deşi este dedicată vieţii de familie, şi-a reluat concertele, astfel că a lansat şi un nou single, „Un Om Cu Un Pian”. Piesa va beneficia şi de un videoclip ce va fi filmat la finalul lunii, în regia lui Iulian Moga.