Giulia – „Un om cu un Pian”, videoclip nou

Apropo.ro / 24.01.2013, 19:00
Giulia -
Giulia Anghelescu ne prezintă cel mai nou videocllip, filmat pentru piesa "Un om cu un pian".

Giulia a lansat astăzi videoclipul hit-ului „Un om cu un pian”. Reîntoarcerea artistei în peisajul muzical autohton este marcată de acest nou material, primul de după nașterea micuței Antonia Sabina.

Regizat de către Iulian Moga și filmat la mijlocul lunii decembrie într-o casă părăsită, clipul ne-o dezvăluie pe Giulia mai frumoasă și mai senzuala că niciodată, demonstrând încă o dată că este una dintre prezențele cele mai sexy din România.

A fost extrem de frig la filmări, dar a meritat efortul! Îl știu pe Iulian de foarte mult timp, dar aceasta a fost prima dată când am colaborat și sunt mulțumită de rezultat!a declarat Giulia.

Artista se pregătește de o schimbare radicală de show, așa că începând de anul acesta formula de scenă a Giuliei se mărește cu 4 instrumentiști și două dansatoare.

În luna următoare artistă va susține un concert pentru fanii de pe facebook și tot în luna îndrăgostiților Giulia pregătește o altă surpriză pentru cei ce îi apreciază muzică, un concert Giulia & friends.