Giulia vrea să profeseze ca psiholog

Apropo.ro / 16.10.2013, 12:00
Giulia vrea să profeseze ca psiholog
Giulia Anghelescu a mărturisit la Kiss FM că îşi doreşte să profeseze ca psiholog.

”Pregătesc împreună cu prietenii mei de la HaHaHa Production foarte multe surprize pentru viitorul meu album. Cred că vor fi câteva colaborări cel putin surprinzătoare!”, a dezvăluit Giulia fanilor.

Artista a fost întrebată dacă şi-ar fi dorit şi o altă carieră în afara celei muzicale. ”Mi-aş dori foarte mult ca la un moment dat să profesez ca psiholog, pentru că de fapt asta este meseria mea de bază”, a răspuns ea. Giulia a fost întrebată şi dacă îşi doreşte o carieră muzicală pentru fiica sa. ”O voi lăsa pe ea să decidă, însă voi fi tare bucuroasă dacă va dori să meargă pe urmele mele”, a declarat invitata.

În privinţa frumuseţii, Giulia a mărturisit: ”Mi-aş dori eu să mai am 20 de ani, dar cred că orice vârstă are frumuseţea ei… Secretul meu este o alimentaţie sănătoasă şi cât mai multa odihnă. Încerc să ţin un regim alimentar. Nu ştiu cât îmi reuşeşte, pentru că, atunci când îmi este poftă de ceva, gust… Şi ajung la sală măcar o dată pe săptămână. În rest, exerciţii prin casă cu Antonia”, a spus ea.

Tags: