Giuliana Rancic şi Jason Kennedy vor prezenta emisiunea Live From the Red Carpet: E! People’s Choice Award

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 11:39
Giuliana Rancic şi Jason Kennedy vor prezenta emisiunea Live From the Red Carpet: E! People’s Choice Award
Publicul a votat şi, înainte de înmânarea trofeelor din cadrul galei E! People’s Choice Awards, este invitat să urmărească Live From the Red Carpet de la premiile acordate în totalitate de fani. Gazdele E! News, Giuliana Rancic şi Jason Kennedy, vor prezenta fanilor atmosfera de pe covorul roşu, vor surprinde cele mai spontane reacţii, vor lua cele mai sincere interviuri celor mai cunoscute vedete care vor participa la gala E! People’s Choice Award fiind ajutaţi şi de către prezentatoarea de la Nightly, Nina Parker, dar şi de Jeannie Mai de la The Real, cât şi corespondentul E! Style, Zanna Roberts Rassi.

 

E! promite telespectatorilor acoperire fără precedent pe TV, în mediul digital şi social media, transmiţând în direct din Barker Hanger în Santa Monica, California pe 12 noiembrie de la 2:00. În premieră E! People’s Choice Awards va fi difuzat în direct imediat după Live From the Red Carpet.

E! se asociază deasemenea cu Snapchat pentru a transmite pe reţeaua socială două momente: înmânarea primului premiu al serii în cadrul transmisiunii Live from the Red Carpet şi un moment surpriză din cadrul show-ului.

Erin Lim, corespondentă E! News, va transmite în direct din zona “Fans’ Walk” unde va oferi şansa fanilor să transmită mesaje vedetelor favorite pe măsură ce sosesc la ceremonie.

Pe Twitter, YouTube şi pe aplicaţia E! News, gazda Daily Pop, Carissa Culiner şi corespondentul E! News, Will Marfuggi, vor informa în timp real fanii despre evenimentele din culise.

În plus, nominalizatul E! People’s Choice Award la categoria “Beauty Influencer of 2018”, make-up artistul James Charles a pregătit o schimbare de look surpriză pentru două fane.

Nu lipseşte nici preferatul fanilor “E! Glambot”. Pentru prima data la o gală E! People’s Choice Awards, E! Glambot, coordonată de regizorul Cole Walliser (de la casa de producţie P!nk), îşi propune să surprindă momente unice într-o manieră inovativă şi în timp real.

Înainte de festivităţile de pe 12 noiembrie, E! News dedică evenimentului episodul de duminică, 11 noiembrie de la 00:30 prezentat de gazdele Giuliana Rancic şi Jason Kennedy. În cadrul emisiunii telespectatorii vor vedea pentru prima dată amplasarea covorului roşu şi sala unde va avea loc gala de premiere. Vor analiza deasemenea reacţiile finaliştilor care se pregătesc pentru spectacolul de decernare a premiilor precum Selena Gomez, Nicole Kidman, Tiffany Haddish şi Mariska Hargitay.

Gala E! People’s Choice Awards va urma imediat după transmisiunea de pe covorul roşu şi va fi transmisă în direct din Barker Hanger din Santa Monica pe 12 noiembrie de la 4:00.  Emisiunea E! People’s Choice Awards este produsă de Wilshire Studios şi Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic şi Evan Prager în rolul de producători executivi.