GLAMOUR dă startul vacanțelor fabuloase, cu noua ediție de iunie!

De: Dragos Tanase / 27.05.2014, 17:30
GLAMOUR dă startul vacanțelor fabuloase, cu noua ediție de iunie!
Turul celor mai cool festivaluri din țară, selecția celor mai pitorești 6 destinații estivale și sute de sfaturi de fashion și beauty pe care trebuie să le pui în practică în această vară te așteaptă în numărul de iunie GLAMOUR.

Ca în fiecare an, așteptăm vacanța de vară cu entuziasmul unui școlar care vrea musai să scape de exercițiile de algebră. Unde plecăm în această vară? Îți dăm șase sugestii cu un numitor comun: soarele! De la vise pe tărâmuri grecești la povești romantice în Mallorca, de la zile vesele în Tunisia la peripluri pe urmele cavalerilor în Malta iată ce propuneri… „fierbinți” îți facem.

Visezi la vacanțe cu rucsacul în spate și teniși în picioare, la drumuri molcome cu trenul, la jazz în mijlocul pădurii, la filme pe bandă rulantă, teatru în hale industriale, concerte de hang, la cele mai faine peisaje? Șase festivaluri fantastice, trei luni pline: pornim cronometrul pentru o vară ca-n povești!

De la atmosfera electrică de la Electric Castle la line-up-ul impresionant de la Summer Well, de la serile boeme de la Gărâna Jazz Fest și Anonimul la superproducțiile din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu și până la sutele de filme bune proiectate la TIFF, lasă-te cuprinsă de această adevărată frenezie a festivalurilor.

Vedeta numărului de iunie GLAMOUR este Jessica Alba, actriță, fashionista, mămică, femeie de afaceri, ecologistă. Citește un interviu exclusiv GLAMOUR cu această vedetă adorată de o lume întreagă și muza a peste șapte milioane de followeri pe Twitter, trei milioane pe Instagram, cinci milioane pe Facebook.

Tot în numărul de iunie GLAMOUR vei găsi un articol amplu dedicat unei probleme cu adevărat serioase: cancerul de piele. Îți spunem care sunt greșelile pe care le facem frecvent (da, uneori fără să ne dăm seama!) și cum să le punem capăt.

Editorii de modă GLAMOUR au întocmit în numărul de iunie o selecție a celor mai colorate costume de baie și au ales ținutele colorate pe care să le iei în vacanță precum și accesoriile în nuanțe fructate care îți vor înveseli outfiturille. Plus: un top al pantofilor care nu se vor demoda niciodată, de la balerini la botine și de la sandalele cu barete la stilettos.

Această invitație la calm și fericire nu putea fi completă fără un adevărat ghid de răsfăț marca GLAMOUR. Beauty editorul nostru îți dă cele mai bune sfaturi pentru un păr glam, un machiaj perfect și o piele wow și te invită să încerci cele mai vesele culori pe unghii în articolul nostru „Operațiunea mani-pedi”.

Numărul de iunie GLAMOUR este din 23 mai la toate chioșcurile de ziare la prețul de 6,90 lei.