GLAMOUR de august: O vară incendiară pe ritmul muzicii

De: Dragos Tanase / 23.07.2012, 16:00
GLAMOUR de august: O vară incendiară pe ritmul muzicii
Dăm startul distracției cu cele mai cool 200 de festivaluri de muzică care au loc luna aceasta în Europa. GLAMOUR îți este ghid pentru cele mai interesante destinații muzicale ale verii și îți spune care sunt concertele pe care nu trebuie să le ratezi.

Dacă e vară, atunci tentațiile culinare există, cu siguranță, la orice pas: înghețate răcoritoare, dulciuri apetisante, sucuri aromate: cum faci să îți păstrezi silueta intactă și în același timp să îți faci toate poftele? Vei afla din planul nostru de atac dedicat iubitoarelor de dulciuri, amatoarelor de fast-food și vegetarienelor.

Tot în GLAMOUR de august vei găsi inspirația pentru cele mai stylish ținute de vară: vei afla secretele de stil ale celor mai apreciate fashioniste, care le sunt piesele semnătură și cum să le incluzi cu succes în garderoba ta. În plus, elucidăm un secret bine păzit: cum recunoști un hipster după cinci indicii clare?

Eva Longoria, vedeta numărului de august GLAMOUR povestește într-un articol exclusiv despre momentele emoționante de la finalul filmărilor pentru serialul „Desperate Housewives”, despre acțiunile caritabile în care se implică și despre susținerea lui Barack Obama în campania electorală.

Și, pentru că adorăm poveștile frumoase, rubrica GLAMOUR GENERATION din această lună este dedicată fetelor glam care au renunțat la țara lor pentru a trăi o poveste de iubire ca în filme. Motiv numai bun să te întrebăm și pe tine: tu până unde ai merge pentru dragoste?

Toate acestea într-un nou număr GLAMOUR, din 23 iulie la toate chioșcurile de ziare!