GLAMOUR de iulie: Ghidul complet pentru o vară cool în oraș

De: Dragos Tanase / 25.06.2012, 15:00
GLAMOUR de iulie: Ghidul complet pentru o vară cool în oraș
Charlize Theron, diva absolută a Hollywoodului povestește într-un interviu exclusiv despre provocarea de a-și alege roluri cât mai diferite și trucurile care o ajută să se mențină în formă.

Te întrebi cum să supraviețuiești unei veri fierbinți în oraș? Ghidul GLAMOUR adună laolaltă cele mai cool festivaluri și concerte, terasele în care vei vrea să evadezi și idei despre cum să îți recreezi spații în care să te destinzi chiar la tine acasă.

Și dacă tot vine vorba de relaxare, jocurile de societate încep să fie din ce în ce mai căutate și la noi: GLAMOUR a investigat și a aflat care sunt cele mai populare boardgames și unde le poți juca.

Coperta revistei Glamour - luna iulie

Coperta revistei Glamour – luna iulie

Abia aștepți să pleci în vacanță? Specialiștii GLAMOUR te sfătuiesc cum să previi alergiile solare și ce produse să ții aproape dacă vrei să te bucuri de un bronz frumos și sănătos.

Tot din această ediție vei afla cu ce se ocupă un window stylist, un food stylist, un cookie stylist și un flower stylist.Vorbim despre altfel de stiliști într-un material special GLAMOUR GENERATION.

Un nou număr GLAMOUR din 25 iunie la toate chioșcurile de ziare!