Glamour Soireé à la Maison Etelle – FOTO

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 12:06
 Glamour Soireé à la Maison Etelle - FOTO
La sfârşit de septembrie, brandul Etelle a inaugurat noua locaţie, pe Calea Călăraşi 155, printr-un eveniment în care focusul a fost îndreptat pe aşteptările sexului frumos, în materie de fashion. Glamour Soireé à la Maison Etelle a atras oameni preocupaţi de branding personal, pentru care creaţiile made to measure sunt o prioritate

În cadrul evenimentului, doamnele şi domnişoarele au probat rochiile preferate şi au primit pe loc sfaturi cu privire la ţinutele care li se potrivesc cel mai bine, de la Adriana Radu – designer Etelle.

Vizita la noul sediu include şi o provocare din partea echipei: de a identifica stilul Etelle potrivit, corelat cu atribute reprezentative ale femeii moderne: provocatrice, chic, classique, glamoreuse, fantastique, mistèrieuse. Atributele cu ton franţuzesc completează conceptul Etelle, a cărui poveste are ca inspiraţie istoria, stilul şi eleganţa specifice Franţei şi evidenţiază capacitatea unui bun designer de a pune în valoare punctele forte feminine.„

În creaţia vestimentară, satisfacţia constă în zâmbetul clientelor, de aceea, ne dorim să aflăm ce stil le reprezintă mai bine, pentru că doar astfel putem pregăti creaţii care să corespundă întocmai aşteptărilor pe care le au de la un fashion brand custom made”, susţine Adriana Radu, designer Etelle.

Evenimentul a fost acompaniat muzical de către Edward – The SaxoMan, care a făcut senzaţie cu interpretarea sa la saxofon.
Etelle este pe piaţă din anul 2017, când fondatorii au pus bazele unui fashion business adresat femeilor pretenţioase, care îşi doresc creaţii vestimentare deosebite, realizate în serii limitate.

Fiecare femeie este unică şi capătă un spirit cameleonic prin intermediul creaţiilor vestimentare pe care le poartă, fiind provocatoare, clasică, chic, misterioasă, fantastică sau învăluită de un aer glam. Etelle îndeamnă femeile să trăiască frumos La Vie en Robe!