GLAMOUR Stiletto Run, cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri, a ajuns la ediția a IV-a în România!

De: Dragos Tanase / 11.06.2014, 13:30
GLAMOUR Stiletto Run, cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri, a ajuns la ediția a IV-a în România!
Pe 14 iunie revista GLAMOUR își asteaptă cititoarele pe Bulevardul Kiseleff (zona MTR) pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! GLAMOUR Stiletto Run este la a IV-a ediție în România, iar participantele sunt așteptate cu multe premii și surprize.

Sub motto-ul „Pe tocuri. Fiți gata. Start!”, revista GLAMOUR și-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor și să se lase angrenate în cea mai glamourous competiție a verii.

După ce a făcut furori pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu o noua ediție în România! Pentru cele interesante sa se inscrie, tot ce au de facut este să trimita un e-mail cu datele de contact la adresa [email protected] .

Mai multe informatii, pe glamourmagazine.ro

Important: pantofii admiși în competiția de pe 14 iunie, trebuie să aibă un toc de cel puțin 7 centimetri înălțime și diametru de 2 centimetri.

Iată lista premiilor:

– 1 voucher de 1.000 de euro de la Guban

– 3 vouchere BUCHAREST SHOPPING (unul de 400 de euro și două de câte 200 de euro)

– 10 perechi de ochelari de soare Polaroid oferiti de OptiBLU

– un outfit în spiritul Redd’s Mojito

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde și pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud.

Partenerii evenimentului: Redd’s, AVON, Bucharest Shopping, Kiss FM