Glenn Close, transformata in barbat pentru rolul din „Albert Nobbs” (Video)

Apropo.ro / 14.10.2011, 13:30
Glenn Close, transformata in barbat pentru rolul din
Actrita Glenn Close a acceptat provocarea de a se transforma intr-un barbat pentru cel mai nou rol al sau din pelicula "Albert Nobbs".

Glenn Close interpreteaza rolul unui barbat irlandez din secolul al XIX-lea, in productia cinematografica „Albert Nobbs„. Din distributie mai fac parte Aaron Johnson, Mia Wasikowska, Michael Gambon, Jonathan Rhys Meyers si altii.

Filmul spune povestea unei femei care isi schimba identitatea si chiar sexul pentru a supravietui intr-o lume dominata de barbati si strange bani pentru a-si deschide un magazin. Intalnirea cu o alta femeie care pretinde ca este barbat si prietenia cu un coleg de serviciu mai tanar vor duce la complicatii si drame pentru care protagonista nu este pregatita.

Albert Nobbs – Trailer de pe tare.ro

Actrita a mai jucat acest rol in teatru in anii ’80 si a muncit in tot acest timp sa il transforme in film.

Glenn Close si-a inceput cariera cinematografica jucand in filmul „Lumea lui Garp”, o adaptare dupa romanul lui John Irving, lansata in 1981, dupa care a realizat roluri memorabile in filme precum „Atractie Fatala” (1987), alaturi de Michael Douglas, „Legaturi periculoase” (1988) si „Misterul familiei Von Bulow” (1990).

Citeste mai multe detalii despre cel mai nou rol al lui Glenn Close, pe Mediafax.