Gloanţe şi mascaţi în “Pariu cu viaţă”

Apropo.ro / 27.03.2012, 06:00
Gloanţe şi mascaţi în “Pariu cu viaţă”
Acţiunea serialului “Pariu cu viaţa”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV, se complică, conflictele se intensifică şi personajele trec prin clipe extrem de grele şi periculoase.

În episoadele ce vor urma telespectatorii vor vedea momente pline de tensiune şi dramatism inspirate din cazuri reale petrecute în Bucureşti. tmosfera liniştită din interiorul Colegiului de Arte este spulberată de o situaţie care scapă de sub control, iar viaţa elevilor şi profesorilor este pusă în pericol.

Poliţia şi mascaţii încearcă să-i salveze din focul gloanţelor, însă totul este imprevizibil. „A fost cea mai grea săptămână de filmare. Copiii au ajuns la o maturitate artistică remarcabilă, au jucat scene de o complexitate emoţională şi dramatică la cel mai înalt nivel actoricesc. A fost o săptămână în care 14 ore pe zi nu s-a vorbit pe platouri în afara secvenţelor pentru a se păstra tensiunea specială atât în rândul actorilor, cât şi a întregii echipe. Am avut doctori pe platou şi împreună cu ei am avut grijă cu toţii de starea fizică şi psihică a tinerilor”, declară Ruxandra Ion, producător general.


Efectele speciale au fost filmate de-a lungul a trei zile cu actori şi nu cu cascadori, ceea ce a făcut ca emoţiile şi concentrarea să fie şi mai mari: „A fost destul de dificil pentru că era multă lume şi trebuia să filmăm în condiţii de maximă siguranţă. Regulile clasice pentru secvenţele de genul acesta sunt foarte stricte. Am tras cu muniţie de manevră pentru care am folosit 100 cartuşe şi am avut nevoie de 25 de capse pe corp pirotehnice. Am lucrat cu 20 de mascaţi de la companii de securitate şi paza, 100 de figuranţi, 30 actori şi reporteri tv”, povesteşte Alex Cseh, producător executiv.
În curând, fanii serialului „Pariu cu viaţa” vor urmări imagini spectaculoase care îi vor ţine în suspans şi le vor da emoţii în ceea ce priveşte destinul eroilor preferaţi.

„Pariu cu viaţa” se difuzează luni, la Pro TV.