Globurile de Aur 2012: Cel mai prost imbracate vedete (Poze)

Apropo.ro / 18.01.2012, 17:00
Din punctul de vedere al criticilor vestimentari, Kelly Osbourne se afla in fruntea topului celor mai prost imbracate vedete de la Gala Golden Globes 2012.

Daca zilele trecute v-am prezentat tinutele vedetelor de la Gala Globurilor de Aur 2012 si o laudam pe Charlize Theron pentru bunul gust vestimentar, de data aceasta am remarcat celebritatile care au atras atentia prin tinute neinspirate.

Kelly Osbourne (27 de ani), fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, este in fruntea topului, cu o rochie semnata Zac Posen, care ne aminteste de vrajitoarea malefica din animatia „Mica Sirena”.

Cu parul grizonat si rochia albastra in stil „sirena”, Kelly a reusit mai mult sa ne sperie decat sa ne impresioneze.

Kelly si Sharon Osbourne

Ca si cum nu ar fi fost suficient, mama ei, Sharon Osbourne a purtat o rochie la fel de inestetica, alba cu imprimeu floral.

Iata ce alte vedete au defilat pe Covorul Rosu in tinute neinspirate:

Victoria Harvey

Linia busutului, situata mai sus decat trebuie, nu formeaza un decolteu frumos in cazul rochiei purtate de Victoria Harvey.

Dinna Agron

Dinna Agron din serialul „Glee” a ales o rochie rosie, foarte indrazneata, cu un model care creeaza confuzie.

i

Julianna Margulies

Julianna este una dintre actritele care se mentin in forma excelent, de aceea este surprinzator ca a optat pentru aceasta rochie „seaca”, nepotrivita pentru silueta ei.

Naya Rivera

Naya Rivera („Glee”) a purtat o rochie simpla, cu croiala bizara, semnata Vera Wang. Atat de simpla incat nu a avut niciun farmec pe Covorul Rosu…

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel a ales o rochie Prada personalizata, al carei decolteu nu se potriveste cu restul ansamblului. In plus, coafura si machiajul nu complimenteaza look-ul actritei.

Piper Perabo

Piper Perabo a optat pentru o rochie gri din colectia Theyskens’ Theory, insa partea superioara a acesteia nu avantajeaza silueta actritei, iar partea inferioara este prea voluminoasa, fiind descrisa drept „parasuta” de fanii ei, pe Twitter.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar nu a reusit sa ascunda faptul ca a luat cateva kilograme in plus, dimpotriva, a purtat o rochie creata de Monique Lhullier, al carei design naucitor nu i-a complimentat look-ul.

Cameron Diaz

Rochia lui Cameron, mai cu seama linia umerilor, nu avantajeaza silueta musculoasa la care vedeta lucreaza tot mai intens in ultima vreme. Poate ca vrea sa concureze la competitii de culturism in viitorul apropiat…

Erin Wasson

Erin Wasson a aparut aproape dezbracata pe Covorul Rosu, rochia ei din dantela avand un decolteu exagerat de adanc.