Globurile de Aur 2014. Cele mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu!

De: Mioara Tronaru / 13.01.2014, 10:56
Globurile de Aur 2014. Cele mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu!
Gala Globurilor de Aur a strâns pe covorul roşu cele mai mari vedete.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3589:”

În această noapte a avut loc la Los Angeles gala de decernare a premiilor Globul de Aur. Înainte de decernare, covorul roşu a fost plin de vedete.

Jennifer Lawrence, vedeta trilogiei „Jocurile Foamei”, şi-a făcut apariţia într-o rochie diafană, care poartă semnătura casei de modă Dior. Ca accesorii, vedeta a purtat cercei şi brăţări decorate cu zeci de diamante. „Lawrence nu pare să poată da greş atunci când vine vorba de modă”, scriu jurnaliştii de la New York Daily News.

Roşul a fost culoarea-vedetă la gala Globurilor de Aur. Actriţa Lupita Nyong’o, care a devenit cunoscută în urma rolului din filmul „12 ani de sclavie”, a impresionat atât jurnaliştii, cât şi criticii de modă cu o rochie Ralph Lauren, croită asemenea unei togi romane. Alte staruri care au atras privirile pe corul roşu au fost Taylor Swift, Emma Roberts şi Jessica Chastain, care a purtat o ţinută clasică, marca Givenchy.

Giuliana Rancic, gazda E! News, a purtat în acest an pe covorul roşu la Globurile de Aur o creaţie a unui deigner român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu. Vedeta Tv a atras toate privirile într-o rochie violet din cea mai nouă colecţie de designerului Lorena Sârbu.

Şi actriţele Kristen Connolly şi Shaun Robinson au optat pentru ţinute create de designerul român Lorena Sârbu.

Credit FOTO: HEPTA, E! Entertainment Television

„;}}