Globurile de Aur 2014: Robert Downey Jr. și Reese Witherspoon, prezentatori la gală

De: Gabriela Voicu / 07.01.2014, 16:30
Globurile de Aur 2014: Robert Downey Jr. și Reese Witherspoon, prezentatori la gală
Primul grup de prezentatori în cadrul Galei Globurilor de Aur 2014, care va avea loc pe 12 ianuarie, a fost anunțat de Hollywood Foreign Press Association.

Primul grup de prezentatori în cadrul Galei Globurilor de Aur 2014 a fost anunțat de Hollywood Foreign Press Association, iar pe listă se află și câștigători ai edițiilor anterioare ale evenimentului.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Aceștia vor înmâna statuete Golden Globe câștigătorilor și vor bucura audiența atât cu ținute glamour cât și cu umorul lor subtil. 

Printre prezentatorii ediției din acest an a Globurilor de Aur se număra Robert Downey Jr., Julie Bowen, Kevin Bacon, Uma Thurman, Laura Dern, Mila Kunis, Colin Farrell, Reese Witherspoon și Jimmy Fallon.

Robert Downey Jr.

Modern Family, în care joacă Julie Bowen, este nominalizat la categoria Cea mai bună comedie/Musical, iar Saving Mr. Banks, în care joacă Colin Farrell, a intrat la categoria Cea mai bună actriță într-o dramă.

Sosie Bacon, fiica lui Kevin Bacon, este Miss Golden Globe 2014 și va avea sarcina de a conduce câștigătorii în afara scenei după ce aceștia își vor ridica trofeele.

Globurile de Aur 2014 vor avea loc duminică, 12 ianuarie, iar gazdele evenimentului care va fi transmis live de NBC vor fi actrițele Amy Poehler și Tina Fey.