Gloria a surclasat Otelul

Apropo.ro / 20.09.2004, 10:37
Gloria a surclasat Otelul
Formația Gloria Bistrița a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Oțelul Galați, într-un meci din cadul etapei a VII-a a Diviziei A "Burger". Gloria Bistrița - Oțelul Galați    3-0 (0-0) Au marcat: Coroian '47, '70, Cornea '85

Formația Gloria Bistrița a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Oțelul Galați, într-un meci din cadul etapei a VII-a a Diviziei A „Burger”.

Gloria Bistrița – Oțelul Galați    3-0 (0-0)

Au marcat: Coroian ’47, ’70, Cornea ’85

Stadion: „Gloria”

Spectatori: 1.000

Cartonașe galbene: Costin ’56 / Danciu ’24, ’65, Munteanu ’50, Marginean ’62

Cartonaș roșu: Danciu ’65

Arbitri: Anton Heleșteanu – Claudiu Tripa, Dumitru Bargaoanu – Cornel Fanița

Observatori: Mircea Dancu , Dan Dragoș Craciun

Componența formațiilor:

Gloria Bistrița: Cîmpeanu - Rus, Popa, Frasinescu - Mîndrean, Costin, Iftodi (Cr. Vlad ’89), Dancuș, Sînmartean (Cornea ’66) – Coroian, Pereș (Szekely ’86). Antrenor: Constantin Cîrstea.

Oțelul Galați: Barbu - Rohat, Munteanu, Dragomir, Gheara -Craciun (Aldea ’59), Tanase (Calin ’86), Danciu, Marginean – Iacob, Oprea (Izvoreanu ’67). Antrenor: Sorin Cîrțu.

Declarații dupa meci:

Ioan Balaur (antrenor secund Gloria Bistrița): ” Meciul de astazi a fost cîștigat de echipa. Vasile Popa și Coroian au o valoare,  experiența, dar avem jucatori tineri cu care speram sa-i putem înlocui. Sînt și jucatori de 19-20 de ani, iar la 30 de ani nu ești un fotbalist terminat daca îți vezi de treaba. Am acuzat din plin absența lui Negrean în jocul cu Poli AEK. Negrean va fi indisponibil 2-3 saptamîni. Mîndrean vine dupa o intervenție chirurgicala, este bine ca a venit, îl așteptam cu rezultate mai bune. Sînmartean a facut o contuzie”.

Ioan Horoba (vicepreședinte Gloria Bistrița): „Domnul Cîrțu (n.r.- antrenorul echipei Oțelul Galați, Sorin Cîrțu) a refuzat sa vina la conferința de presa și nu cunoaștem motivele acestei decizii. Constantin Cîrstea a plecat la București sa susțina licența”.

Mediafax