Gloria Bistrita – Rapid Bucuresti, scor 1-2

Apropo.ro / 15.12.2007, 18:32
Gloria Bistrita - Rapid Bucuresti, scor 1-2
Rapid Bucuresti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIX-a.

Rapid Bucuresti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Bozovici ’62 (autogol), pentru Gloria, respectiv Buga ’48 si E. Dica ’53 (penalti), pentru Rapid.

Rapid a deschis scorul in minutul 48, prin Mugurel Buga, care a marcat cu un sut din interiorul careului, in dreapta lui Tatarusanu, dupa ce a fost scapat din marcaj de Abrudan.

Emil Dica a ridicat scorul la 2-0 in minutul 53, cand a transformat un penalti dictat dupa un fault al lui Frasinescu asupra lui Sapunaru.

Gloria a redus din diferenta in minutul 62. La un corner de pe partea dreapta, Emil Dica a respins cu capul pana la marginea careului, de unde Caju a sutat puternic, fara preluare. Portarul rapidist Andrade a plonjat pentru a opri mingea, insa aceasta a fost deviata usor de Bozovici in propria poarta.

Â