Gloria Buzau – Rapid: 0-1

Apropo.ro / 09.05.2009, 23:06
Gloria Buzau - Rapid: 0-1
Rapid face 51 de puncte si se bate in continuare pentru Europa, scrie Prosport.ro.

Rapid face 51 de puncte si se bate in continuare pentru Europa, scrie Prosport.ro.

Prima repriza de la Buzau s-a jucat intr-o singura directie, spre poarta Gloriei, dar giulestenii au ratat cat pentru un intreg campionat. J.P. Andrade, Cesinha, Djalovic, Spadacio sau Grigorie nu au reusit sa inscrie din pozitii favorabile in poarta lui Zimmermann, care era insa sa fie invins de un coechipier.

Repriza a doua e mult schimbata, desfasurata dupa un alt scenariu. Rapidistii nu mai reusesc sa-si creeze nicio ocazie importanta la poarta lui Zimmermann, ba chiar se vad dominati de multe ori de gruparea din Crang.

Mai mult, Hizo primeste o lovitura importanta cu 20 de minute inainte de final, cand Vasile Maftei ia un galben si devine indisponibil pentru derby-ul cu Steaua din etapa viitoare, datorita cumulului de cartonase. Meciul se deschide total, cele doua echipe nu mai pun niciun pret pe defensiva, insa tabela ramane neschimbata.

Cand totul parea incheiat pentru echipa lui Hizo, Pinto ii sufla un balon lui Siminic, in careul Gloriei, si-l executa pe goolkeeper-ul Zimmermann. 1-0 pentru Rapid, in primul minut al prelungirilor.

Mai multe detalii despre meciul Gloria Buzau-Rapid, pe SportLaMinut.ro.

Sursa foto: MediafaxFoto