Gloria n-a invins Timisoara

Apropo.ro / 13.09.2004, 10:18
Gloria n-a invins Timisoara
Formația Gloria Bistrița a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susținuta, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Poli AEK Timișoara, în etapa a VI-a a Diviziei A "Burger". Gloria Bistrița - Poli AEK Timișoara   0-0 Stadion: "Gloria"

Formația Gloria Bistrița a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susținuta, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Poli AEK Timișoara, în etapa a VI-a a Diviziei A „Burger”.

Gloria Bistrița – Poli AEK Timișoara   0-0

Stadion: „Gloria”

Spectatori: 2.500

Cartonașe galbene: D. Sînmartean ’54, Pereș ’69 / M.Oprea ’46, Zimmermann ’89.

Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Nicolae Megheșan -Victor Stanișteanu

Observatori: Nicolae Dobrin, Mircea Neșu

Componența formațiilor:

Gloria Bistrita: Cîmpeanu – Iodi, D. Sînmartean, Frasinescu, Popa, Rus - Iftodi (Szekely ’82), Pelecaci (Pereș ’56), Cr. Vlad - Cornea (Costin ’79), Coroian. Antrenor: Constantin Cîrstea.

Poli AEK Timișoara: Zimermann – M. Rus, Șoltuz, Voicu, Batrînu, Poenaru – Nicolița, Velcea (Buia ’46), Balace – M. Oprea, Mansour (Constantinescu’73). Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Declarații dupa meci:

Constantin Cîrstea (antrenor Gloria Bistrița): „Am jucat acasa, iar supararea e mult mai mare, mai ales ca terenul ne-a avantajat. Noi nu am avut vîrfuri. Coroian a fost mutat pe alt post, fiindca nu avem pe cine sa contam la ora actuala. Ducem foarte mare lipsa de efectiv, nu numai vîrfuri nu avem. Normal ca pentru noi este un semnal de alarma, dar sa speram ca pe parcurs vom mai aduce ceva jucatori. A fost un joc frumos totuși, iar rezultatul este echitabil”.

Gheorghe Mulțescu (antrenor Poli AEK): „Daca pîna în ultimul sfert de ora ocaziile au alternat, în final, numai prin prisma celor 4 mari ocazii, am ratat victoria. Lipsa de inspirație a vîrfurilor noastre a facut sa ratam fie poziții, fie ocazii de gol. Eu sînt nemulțumit de rezultat, mai ales prin prisma ultimului sfert de ora din meci. Cînd vîrfurile nu sînt inspirate, asa se întîmpla. Jucatorii mei credeau într-o victorie mai ușoara, dar meciul a fost mai greu. În privința arbitrajului, ce am vazut eu în prima repriza a fost un alt Tudor, în a doua repriza parca ne-a avantajat pe noi”.

Mediafax