Glume de Australia: nouă pui de crocodil la inaugurarea piscinei

De: Marian Andrei / 06.01.2014, 17:45
Glume de Australia: nouă pui de crocodil la inaugurarea piscinei
Australienii veniți să se răcorească la piscina publică din Mount Isa au avut parte, în afară de bălăceală, și de puțină adrenalină: în piscină erau pui de crocodili de apă dulce.

Directorul piscinei, Brian Rodriquez, spune că după deschiderea piscinei, un înotător s-a apropiat de el și i-a spus că nu vrea să-l alarmeze, dar alături de el înota… un crocodil micuț.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Am luat imediat scula pentru curățat piscina și m-am dus să-l scot din apă. Am scos unul, doi, trei, patru, cinci. În total au fost șase în apă. Am început imediat să căutăm și alții și am mai găsit încă trei pe sub mese”.

Rodriquez a declarat că i s-a părut amuzant, „pentru că nu ai ocazia în fiecare zi să înoți alături de crocodili”, dar mai ales pentru că nimeni nu a fost rănit.

Directorul crede că cei nouă pui de crocodil, în vârstă de aproximativ o lună și cu lungimi de 20-30 de centimetri, au fost aruncați în piscină de un grup de glumeți, în noaptea dinaintea deschiderii piscinei pentru acest sezon.

Înregistrările camerelor de luat vederi arată un grup de persoane care hoinăreau în fața piscinei la ora 3.00, iar la 3.20 se puteau observa, pe o altă cameră, cum deja crocodilii erau în piscină.