Go4it a depășit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

Apropo.ro / 07.02.2012, 17:45
Go4it a depășit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună
La 5 ani de la lansare, Go4it a devenit principala sursă de informații despre tehnologie în general, și gadgeturi în special, pentru pasionații acestor domenii. În ianuarie 2012, Go4it a doborât bariera de un milion de vizitatori unici pe lună!

Go4it.ro înseamnă pasiune pentru tehnologie: pasiunea celor care scriu și pasiunea celor interesați de smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto și toate dispozitivele care încorporează cele mai noi tehnologii. Pe Go4it, utilizatorii pot găsi cele mai noi știri din domeniu și se pot informa înainte de a-și cumpăra un gadget. Site-ul conține articole accesibile atât utilizatorilor pasionați de domeniu, cât și celor fără pregătire tehnică.

În 2011 a fost lansat Go4games, site dedicat jocurilor de PC și console, care a ajuns rapid preferatul gamerilor înrăiți. Tot în 2011, utilizatorii au fost premiați cu o mulțime de gadgeturi, jocuri originale și licențe antivirus gratuite.

2012 se anunță și el un an plin de evenimente. Pe lângă numeroase concursuri, se lucrează la o înfățișare nouă a site-ului, atât pentru cei care vizitează Go4it de pe calculator, cât și pentru cei care intră de pe telefonul mobil sau tabletă.

Go4it.ro înseamnă

Go4it.ro înseamnă „gadgeturi, lifestyle, tehnologie”

Utilizatorii sunt invitați să viziteze și pagina de Facebook a Go4it, unde, dacă devin fani până de Sfântul Valentin, le este premiată dragostea pentru gadget-uri cu un Mouse Logitech G700!

„Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă promitem că vom rămâne aceeași sursă de încredere, unde puteți citi cele mai importante noutăți, tutoriale și review-uri juste”, a declarat echipa Go4it.