go4it!, revista cu cei mai bogați cititori

Apropo.ro / 15.01.2006, 15:00
go4it!, revista cu cei mai bogați cititori
Revista de lifestyle digital go4it! are cei mai mulți cititori cu venituri de peste 450 euro/luna (triplul mediei naționale), dintre toate publicațiile auditate din România, potrivit celui mai nou val de date al Studiului Național de Audiența, se arata

Revista de lifestyle digital go4it! are cei mai mulți cititori cu venituri de peste 450 euro/luna (triplul mediei naționale), dintre toate publicațiile auditate din România, potrivit celui mai nou val de date al Studiului Național de Audiența, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Același studiu, realizat pentru perioada 25 octombrie 2004 – 16 octombrie 2005, arata ca 51,4% dintre cititorii revistei au studii superioare, astfel ca go4it!, editata de PubliMedia International, ocupa primul loc și la acest capitol.

„Faptul ca cititorii noștri au venituri și niveluri de educație deosebite este oarecum natural; go4it! povestește despre cele mai fascinante aventuri tehnologice ale prezentului imediat și despre cele ale viitorului. A te bucura de cele mai noi gadgeturi presupune însa doua condiții: sa ai gradul de inteligența necesar pentru a le « domestici » și resursele financiare pentru a le cumpara”, a explicat Victor Kapra, editorul șef al revistei.

În fiecare ediție, go4it! are drept invitata o vedeta autohtona care prezinta într-un pictorial gadgeturile lunii, iar un profesionist în domeniu face propriile recomandari și ofera informații de specialitate.

Recent, go4it! a afișat o noua formula grafica și a trecut prin modificari la nivel de conținut, dar a pastrat zonele care au impus revista pe piața. Pentru acest an, revista pregatește noi rubrici care sa îmbunatațeasca conținutul, cât și o serie de evenimente inedite.

Mediafax

Tags: