Go4it.ro ofera gratuit si nelimitat licente antivirus Bitdefender

De: Pandaru Alin Daniel / 16.11.2011, 16:12
Go4it.ro ofera gratuit si nelimitat licente antivirus Bitdefender
In perioada 16 noiembrie - 14 decembrie 2011, utilizatorii site-ului Go4it.ro vor putea descarca gratuit si nelimitat licente antivirus Bitdefender.

Bitdefender Antivirus Free Edition este un produs nou, oferit gratuit doar in Romania, exclusiv pe Go4it.ro.

Tot ce au de facut utilizatorii este sa intre pe Go4it.ro si sa descarce produsul, fara niciun alt cost. In perioada campaniei se pot descarca un numar nelimitat de licente antivirus. Astfel, toti vizitatorii Go4it.ro vor primi Bitdefender Antivirus Free Edition.

Antivirusul utilizeaza cele mai avansate tehnologii, oferind siguranta maxima, minim de resurse consumate, zero configurari si zero intreruperi.

Bitdefender Antivirus Free Edition inaugureaza o noua filozofie de securitate, Fara mesaje inutile, fara configurari”, redefinind standardul solutiilor antivirus gratuite prin rata de detectie ridicata, garantia protectiei datelor si scanarea inteligenta. Motoarele de scanare se autocalibreaza pe masura ce sunt folosite, in asa fel incat impactul asupra sistemului sa fie minim.

Utilizatorul nu va simti niciodata prezenta antivirusului, iar activitatile sale curente pe computer nu vor fi stanjenite in nici un fel. Programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse sau jocuri vor functiona perfect, fara intreruperi datorate solutiei de securitate”, afirma Alexandru Balan, Senior Product Manager la Bitdefender.

Spre deosebire de alte solutii antivirus disponibile gratuit, Bitdefender se actualizeaza automat in fiecare ora, oferind protectie permanenta chiar si impotriva celor mai recente pericole informatice. Amenintarile necunoscute sunt detectate si inlaturate datorita detectiei euristice deosebit de avansate, premiata la nivel mondial de cele mai importante organizatii independente de testare si certificare.

Mai multe informatii pe Go4it.ro