Go4it.ro prezinta utilizatorilor o noua versiune a site-ului

Apropo.ro / 02.03.2009, 15:03
Go4it.ro prezinta utilizatorilor o noua versiune a site-ului
Site-ul Go4it.ro a dovedit inca o data ca e in pas cu tehnologia, pentru ca din 26 februarie s-a relansat cu un nou look!

Site-ul Go4it.ro a dovedit inca o data ca este in pas cu tehnologia, pentru ca din 26 februarie s-a relansat cu un nou look, cu o structura mai usor de navigat si cu sectiuni noi pentru iubitorii de gadget-uri, cum este cea de Download.

Pentru ca un iubitor de gadget-uri adevarat este unul informat, pe noul Go4it.ro utilizatorii au la dispozitie un comparator de produse prin care pot vedea, in paralel, avantajele si dezavantajele a patru produse similare din categoriile: telefoane mobile, camere foto si video sau MP3 playere.

Pasionatii de informatii din domeniul tehnologiei vor regasi in continuare pe site cele mai interesante stiri si articole din domeniu, dar si un numar mai mare de teste de produse. La unele dintre aceste teste martori vor fi chiar utilizatorii pentru ca redactorii go4it.ro vor prezenta produsele in fata camerei de filmat.

Cei care au luat deja decizia de a vinde sau de a cumpara gadget-uri, o pot face usor pe noul site pentru ca postarea anunturilor se face rapid, fara logare, iar pentru a gasi oferta potrivita go4it.ro pune la dispozitie mai multe filtre.

Utilizatorii go4it.ro pot folosi acum si noua sectiune de Download unde vor gasi cele mai folosite programe, utilitare de sistem si utilitare Internet, dar si cele mai recente demo-uri de jocuri si trailere de filme. Pentru a fi permanent la curent cu continutul acestei sectiuni, userii se pot abona la un feed special de RSS.

Feedback-ul utilizatorilor legat de noua versiune a site-ului www.go4it.ro este binevenit, asa ca acestia sunt invitati sa-si spuna parerea aici.

Aceasta este a treia versiune a site-ului care a evoluat de la reprezentarea pe Internet a revistei cu acelasi nume, la o sursa complexa ce poate fi folosita cu usurinta de catre orice utilizator vrea sa fie in pas cu tehnologia, fara a avea cunostinte specifice de IT.

Go4it.ro


Lansat in iunie 2007 de catre MediaPro Interactiv, site-ul www.go4it.ro este singurul site de gadget-uri din Romania. Adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadget-urilor, intr-un limbaj accesibil.