GOD, Diamonds are Forever şi Tessa cântă cu Rotting Christ la METALHEAD Awards

Apropo.ro / 08.01.2015, 07:00
GOD, Diamonds are Forever şi Tessa cântă cu Rotting Christ la METALHEAD Awards
Pe 31 ianuarie, în Club Colectiv, METALHEAD va premia cele mai bune realizări muzicale ale anului care tocmai a trecut în cadrul galei METALHEAD Awards !

Invitaţii speciali ai serii sunt grecii de la Rotting Christ, trupa ce va fi premiată pentru piesa „Cine Iubeşte şi lasă” un tribut adus celei mai mari cântăreţe românce, Maria Tanase.

Încă trei trupe se alătura afişului, două dintre ele câştigătoare de trofee iar una invitata specială.

Este vorba de:

GOD – Best Romanian Metal Album şi Best Romanian Metal Show (live performance)
DIAMONDS ARE FOREVER – Best Romanian Metal Newcommer

… şi trupa TESSA, invitata specială din România a serii, un nume de care sigur veţi mai auzi în curând pentru că băieţii promit multe!

BILETE

Biletele pentru METALHEAD Awards sunt deja în vânzare şi pot fi găsite pe www.iabilet.ro (plată cu Cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în locaţiile fizice iaBilet din toată ţara: Magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour (Adrese complete aici: www.iabilet.ro/retea) la următoarele preţuri:

–    55 de lei earlybird – primele 100 de bucăţi – EPUIZATE
–    60 de lei în presale
–    70 de lei în ziua concertului şi la intrare în limita spaţiului disponibil

Facebook Event: www.facebook.com/events/578743838938282/

Pe 30 ianuarie, tot la Colectiv vor cânta Alternosfera, Luna Amară şi The Kryptonite Sparks în cadrul premiilor METALHEAD Alternative Rock Awards.

Biletele earlybird sunt deja în vânzare la preţul de 35 de lei pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour).