Goian este la mana lui Iuri Semin

Apropo.ro / 07.07.2008, 15:25
Goian este la mana lui Iuri Semin
Igor Surkis va inainta o oferta clubului Steaua, pentru Dorin Goian, numai in cazul in care Iuri Semin ii va cere acest lucru.

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, a spus ca va inainta o oferta clubului Steaua, pentru fundasul Dorin Goian, numai in cazul in care antrenorul echipei, Iuri Semin, ii va cere acest lucru.

"Nu am facut o oferta oficiala pentru Goian. Doar ne-am interesat despre un posibil transfer. Nu stiu daca il luam, decizia ii apartine in totalitate antrenorului Iuri Semin. daca el o va cere, vom demara negocieri pentru Goian", a spus Surkis.

Iuri Semin nu a vrut sa comenteze eventualele transferuri pe care Kievul le va face in aceasta vara, dar a precizat ca exista multe zvonuri nefondate. 

"Vorbesc despre achizitii doar dupa ce jucatorii respectivi au semnat deja contractul si sunt deja la antrenamentele echipei. Oricum, zvonuri sunt multe", a spus tehnicianul.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?

DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?

Federatia Romana de Fotbal va relua judecarea "cazului valiza" pe baza probelor DNA, care vor deveni publice dupa ce dosarul va ajunge in justitie. Daca Steaua…

Nadal a intrerupt suprematia lui Federer la Wimbledon

Nadal a intrerupt suprematia lui Federer la Wimbledon

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru prima oara in cariera, turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins in finala pe numarul 1 mo…

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Dupa meciul amical castigat de Dinamo, cu scorul de 2-1, in fata francezilor de la FC Nantes, antrenorul cainilor, Mircea Rednic, era multumit de evolutia jucatorilor sai…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto