Goian este nemultumit de conditiile de la Steaua

Apropo.ro / 14.05.2008, 11:52
Goian este nemultumit de conditiile de la Steaua
Dorin Goian vrea sa se transfere la un club din strainatate, deoarece acolo sunt alte conditii, din toate punctele de vedere.

Dorin Goian, fundasul echipei Steaua, a declarat ca ar vrea sa paraseasca gruparea din Ghencea, deoarece conditile pe care i le ofera clubul ros-albastru nu se pot compara cu cele ale unui club din strainatate, din toate punctele de vedere.

El a precizat ca a venit momentul unei schimbari si considera ca si-a facut datoria pentru Steaua in perioada in care a evoluat sub tricoul ros-albastrilor.

"Mi-as dori sa ma transfer la o alta echipa, pentru ca eu zic ca a sosit timpul sa plec si eu la mai bine, din toate punctele de vedere. Si profesional, si material. Am 27 de ani si consider ca mi-am facut datoria in perioada petrecuta la Steaua si ca e momentul sa fac un pas inainte", a spus Goian in Prosport.

Gigi Becali a spus ca nu se va opune transferului lui Dorin Goian, daca primeste 3,5 milioane de euro in schimbul acestuia, la fel ca in cazul lui Nicolae Dica, care ar putea fi transferat de la Steaua la CFR Cluj.