Goian si Moti doriti de AS Roma

De: Mirel Mircea / 26.03.2008, 11:00
Goian si Moti doriti de AS Roma
Dorin Goian si Cosmin Moti se afla in atentia clubului AS Roma, la care este legitimat mijlocasul Adrian Pit

Dorin Goian si Cosmin Moti se afla in atentia clubului AS Roma, la care este legitimat mijlocasul Adrian Pit, anunta Corriere dello Sport.

"Goian, in varsta de 28 de ani, este jucatorul Stelei si partenerul lui Chivu in centrul defensivei nationalei Romaniei. Moti, in varsta de 23 de ani, este considerat unul dintre tinerii cei mai promitatori din fotbalul romanesc. Se spune despre el ca este urmasul lui Chivu. Persoane din anturajul Romei sustin ca cei doi pot fi achizitionati fara prea multe eforturi", a scris sursa citata.

Cel mai aproape de un transfer la Roma este dinamovistul Cosmin Moti, lucru confirmat si de Ioan Becali.

"Oficial nu este nimic. Nu a existat niciun contact. Cred ca daca au inceput sa circule astfel de zvonuri, Roma l-a monitorizat pe jucator si asteapta acum finalul sezonului", a spus Becali.

Impresarul i-a facut si un pret fundasului dinamovist, evaluandu-l la patru milioane de euro.

"Moti joaca la Dinamo si a facut cuplu de fundasi centrali cu Stefan Radu. Va place Radu? Moti seamana cu Radu, dar este mult mai puternic. L-as asemana cu Mexes, dar, atentie, nu spun ca Moti il va inlocui pe francez. Moti costa putin mai mult decat Radu, aproximativ patru milioane de euro", a mai declarat Becali.