Gojira & Planet H feat. Deliric „Fugi” (Video & Poze)

Apropo.ro / 29.06.2012, 17:30
Gojira & Planet H feat. Deliric au lansat un videoclip nou - "Fugi", ce ironizează percepția publicului privind viata artiștilor.

Filmările la videoclipul „Fugi” s-au desfășurat la jumătatea lunii mai în studiourile Media Pro din Buftea și în uzinele Faur, regia fiind semnată de Dragoș Mușat.

Videoclipul ironizează percepția publicului privind viața artiștilor, fiind exploatate câteva clișee (femei, droguri, mașini). În clip îi puteți vedea și pe Adrian Despot (solistul Vița de Vie) și pe fetele de la „Black&White” – un proiect experimental desfășurat în social media.

GALERIE FOTO

Gojira

Gojira

Piesa a fost produsă de Gojira împreună cu Planet H. De la 1 iulie va fi disponibilă pentru a fi descarcată gratuit de pe conturile de Soundcloud ale producătorilor.

„Și eu și Planet H suntem rockeri înăuntrul nostru și asta se simte în muzica pe care o facem împreună. Pe de altă parte, Deliric este un mare manipulator de «vorbe»…și așa a iesit ce-a ieșit! «Fugi» este fix cum mi-am dorit: scandal organizat”, a declarat Deliric.

„Barierele între genurile muzicale au început să cadă. De fapt, pentru public au căzut demult, a venit acum rândul artiștilor! Mă bucur că am fost și noi în «primul val» de artiști care au trecut de stadiul remixurilor și au dus-o la urmatorul nivel, adică piese originale… Avem deja două: «Dă-i mai tare» cu DOC și «Fugi» cu Deliric. Rămâneți pe recepție că mai avem și altele pe țeavă!”, a spus Planet H.

Gojira si Planet H s-au cunoscut in cadrul proiectului „Green Channel”. În prima jumătate a lui 2012 au produs împreună piesele „Dă-i mai tare” (feat. DOC) și „Fugi” (feat. Deliric) – două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România.

Deliric

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează înca din 2005 pe scena muzicală autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breaktbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei – localitatea sa natală.

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vița de Vie – „Varză”, ROA – „Ne Place”, Coma – „Coboară-mă în Rai”.

Planet H si Adrian Despot

Planet H și Adrian Despot

Deliric este unul dintre cei mai renumiți artiști hip-hop din România, co-fondator al trupei CTC (1999) și al label-ului independent Facem Records. Albumul său de debut solo, „Inspecția Tehnică Periodică” (2011), a ajuns rapid în topul celor mai bine vândute materiale românești în mediul online. În prezent lucrează la un album în colaborare cu Silent Strike.