Golden Delicious de la DKNY, parfumul de 1 milion de dolari

Apropo.ro / 23.08.2011, 10:35
Golden Delicious de la DKNY, parfumul de 1 milion de dolari
Spre bucuria doamnelor caroa le place sa fie rasfatate cu cadouri scumpe, a aparut un parfum cu un pret ametitor: Golden Delicious de la DKNY.

Cat credeti ca valoreaza unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume? Un milion de dolari!

Ce-i drept, nu parfumul in sine este atat de valoros, ci sticluta acestuia, realizata din aur alb si galben de 14 carate, incrustata cu 2.909 pietre pretioase. Printre acestea se regasesc safire, diamante de diverse culori si forme si rubine.

Designer-ul Martin Katz a lucrat 1.500 de ore pentru a realiza aceasta sticluta pretioasa.

Clive Christian Imperial Majesty

Cu toate acestea, Golden Delicious de la DKNY nu este oficial cel mai scump parfum din lume, ci Clive Christian Imperial Majesty, inregistrat in Cartea Recordurilor pe 8 decembrie 2007.

Pentru 2.350 de dolari oricine poate cumpara o sticluta de 30 de ml din cristal lucrat manual, incrustata cu un singur diamant natural, alb, stralucitor, in gulerul sau de aur.

Exista si o varianta mai ieftina, sub forma unui spray, costand 865 de dolari, care are gravat cuvintele „No.1 – The World’s Most Expensive Perfume”.

In caz ca va intrebati de ce este atat de scump acest parfum, aflati ca de la un an la altul mirosul se schimba datorita raritatii ingredientelor naturale folosite.